RISTORANTE ADAM NIEUWE NIEDORP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 947 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante Adam Nieuwe Niedorp. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 20:04 Te laat en te koud. Kwam pas nadat ik belde waar de bestelling bleef
8 apr 2024 om 7:19 Goed bedrijf
1 apr 2024 om 2:40 Altijd heerlijk eten en snel bezorgd
30 mrt 2024 om 2:04 Gewoon weer super goed! Erg Veel spaireribs die van het bot afvallen! Top
29 mrt 2024 om 20:11 Vandaag voor de 2e keer binnen een maand een verkeerde pizza gekregen. Met vlees. Ik bestel zonder omdat ik vegetariër ben. Er wer een nieuwe gebracht nadat ik belde maar dat duurde 40 minuten en had mijn man zijn eten al op
28 mrt 2024 om 20:40 Het was weer super lekker
28 mrt 2024 om 9:35 prima
22 mrt 2024 om 23:20 Wij bestellen hier met regelmaat en zijn altijd super tevreden! Méga vriendelijk personeel en heerlijk eten.
17 mrt 2024 om 22:23 Alles was warm. Lekker gegeten.
10 mrt 2024 om 21:06 Alles is bij Adam altijd erg goed, helaas waren dit keer de pita broodjes oud en taai, voor de rest was het prima
9 mrt 2024 om 20:06 Erg lekker!
8 mrt 2024 om 19:49 Altijd weer een verwennerij, lekker warm en mooi op tijd. Vriendelijke bezorger dus weer top.